Nederlanders in actie in Cognac

Gisteren en vandaag komen er veel Nederlanders in actie in het Franse Cognac. Tess Jutte (PSA-316) en Marc ter Sluis (PSA-296) speelde gisteren al hun eerste wedstrijd en Roshan Bharos (PSA-126) speelt vandaag zijn eerste wedstrijd. 

De in Barcelona woonachtige Jutte speelde gisteren in de eerste ronde tegen hoger geplaatste Fransman Toufik Mekhalfi (PSA-246). In een spannende wedstrijd werd het uiteindelijk 3-1 voor de jonge Mekhalfi (8-11, 12-10, 7-11, 7-11). Ook Ter Sluis speelde gisteren zijn eerste ronde wedstrijd en wist deze wel te winnen van de Duitser Fynn Schuck (PSA-387) met 3-0 (11-2, 11-5, 11-5). Onze landgenoot komt vandaag weer in actie in de tweede ronde en speelt tegen de nummer 8 geplaatste Valiry Fedoruk (PSA-259). 

Ook Bharos komt vandaag in actie in de tweede ronde. Hij had als nummer vijf geplaaste in de eerste ronde een vrijloting. Vanavond neemt hij het op tegen Engelsman Tom Ford (PSA-281).

Bekijk hier het gehele speelschema en volg de resultaten. 

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?