Rene Mijs verliest niptRene Mijs verliest nipt in Geneve

Rene Mijs (PSA-293) is er net niet in geslaagd om de Pro Squash Academy Open 2019 Genève op zijn naam te schrijven. De Labee Group / Squash Ridderkerk speler kwam 2-0 voor in de finale, maar verloor net aan in de vijfde game van de veel jongere Tarek Shehata (PSA-188).

Afgelopen weekend speelde Rene Mijs een PSA satellite event in Genève, Zwitserland. De ex-international speelt af en toe weer op de PSA World Ranking en kan nog prima meekomen met zijn, over het algemeen, veel jongere tegenstanders. Tijdens de Pro Squash Academy Open 2019 haalde hij zelfs de finale. In de halve eindstrijd won hij met 3-1 van Egyptenaar Hamdi Feritim, waarna hij in de finale tegen eveneens een Egyptenaar speelde. Met 2-0 voor leek de wedstrijd de kant van onze landgenoot op te vallen, maar helaas kwam Shehata langszij en haalde de toernooizege binnen met 11-8 in de vijfde. 

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?