DPD Heren EredivisieDPD Heren Eredivisie speelronde 6

Morgen gaat de DPD Heren Eredivisie weer verder met de zesde speelronde. In deze speelronde komen maar liefst drie spelers uit de mondiale top-15 in actie en de gehele Nederlandse top. Koploper Coulisse/Twente speelt de zeer lastige uitwedstrijd tegen CS Drachten / Froconsur. 

CS Drachten/Froconsur - Coulisse/Twente
Dé kraker van deze speelronde wordt gespeeld in Drachten waar de lokale CS koploper Twente ontvangt. Thijs Roukens verzorgt het Nederlandse tintje in het topteam van Sipke Wiersma. Raphael Kandra (PSA-28) en Youssef Soliman (PSA-38) zijn de buitenlanders ven dienst, waarbij beide mannen een goede kans hebben. Kandra treft de iets hoger aangeslagen Fares Dessouky (PSA-11), die zijn debuut maakt in de DPD Heren Eredivisie. Soliman krijgt te maken met Laurens Jan Anjema. Normaal gesproken moeten beide mannen winnen, aangezien Dylan Bennett opent voor Twente of kan Roukens zijn club gelijk op het goede spoor zetten?

Victoria Rotterdam - Squash City
Ook in Rotterdam krijgen we een mooie wedstrijd te zien. In de openingspartij is Joeri Hapers (PSA-140) overduidelijk de favoriet tegen Tom Lucas, maar de overige twee wedstrijden kunnen beide kanten opvallen. Piëdro Schweertman en Nathan Lake (PSA-56) zijn beide altijd goed op Nederlandse bodem, waarna ook Rui Soares (PSA-78) en Bernat Jaume (PSA-81) elkaar waarschijnlijk weinig ontlopen. 

DKTP.IT/MAX - 'MeerSquash
De derde prachtpartij van de avond: MAX - 'MeerSquash. Ondanks het verschil in overwinningen ontlopen de twee clubs elkaar nauwelijks op de ranglijst. MAX sprokkelt namelijk de nodige punten, ook als zij verliezen. Ook morgen lijkt de club tegen een nederlaag aan te gaan lopen. Met Roberto Kalshoven, Gregoire Marche (PSA-15) en Jens Schoor spelen ze voor eredivisie begrippen sterk, maar tegen Bart Ravelli, Paul Coll (PSA-5) en Jan van den Herrewegen (PSA-94) zijn ze op alle posities minder sterk. 

RIXAX Squash Almere - Labee Group Squash Ridderkerk
De nummers zes en zeven van de ranglijst treffen elkaar morgenavond in Almere. De onderste vier ploegen ontlopen elkaar qua punten op dit moment niet zoveel, dus beide ploegen kunnen de punten goed gebruiken in de strijd tegen degradatie. Good old Olli Tuominen treft op één met Benjamin Aubert (PSA-70) een speler die aan het begin van zijn carriere staat. Zij worden voorafgegaan door Ishmael Mubure en Rene Mijs. De kans dat het 1-1 staat na de eerste wedstrijd is aanwezig, waardoor Francisco Obregon en Fabien Verseille (PSA-122) het mogelijk zouden kunnen beslissen. 

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?