Organisatie

SquashLife is onderdeel van NextSquash, een dynamische organisatie met passie voor squash, die zich ten doel heeft gesteld om de squashsport naar een hoger niveau te tillen in Nederland. Het squashbedrijf speelt inmiddels een belangrijke rol binnen de (Nederlandse) squashsport en beschikt over een uniek totaalconcept van landelijke (squash)activiteiten met internationale exposure. Zo houdt NextSquash zich bezig met:

  • Het organiseren van topsquash evenementen.
  • Het begeleiden van (inter)nationale topsquashers.
  • Het communiceren met de squashdoelgroep.
  • Het genereren van media-exposure voor de squashsport.
  • Het stimuleren van kinderen om te gaan squashen.
  • Het combineren van squash & business.
  • Het exploiteren en managen van een squashcentrum.Het exploiteren van een squash webshop.

Tommy Berden

NextSquash is opgericht door ex-topspeler Tommy Berden. In 2007 loopt de voormalig Europees Kampioen bij de junioren, 4-voudig Nederlands kampioen en nummer 22 op de wereldranglijst voor de derde keer tegen een zware blessure op. Op 27-jarige leeftijd wordt hij gedwongen te stoppen als topsquasher. Spelen en trainen op topniveau is door zijn handblessure niet meer mogelijk voor hem.

Helemaal weg uit de topsport gaat hij niet. Met zoveel gevoel voor de bal (ondermeer jeugdspeler bij Ajax) en zoveel ervaring in de nationale en internationale squashwereld heeft hij een visie: Nederland naar de top van de squashwereld. Met een kleine half miljoen squashspelers in Nederland, en 350 squashcentra, moet het mogelijk zijn meer Nederlandse squashers bij de wereldtop te krijgen.

Tommy wil met alle betrokkenen, zoals coaches, spelers, vrijwilligers, scheidsrechters, organisatoren, sponsors en squashcentra, de squashsport in Nederland naar een hoger niveau tillen. Zijn missie is om meer jongeren te laten kennismaken met de uitdagingen van de squashbaan, de recreantsquashers uit te dagen vaker een balletje te slaan, de competitiespelers te stimuleren om zijn/haar spel te verbeteren en de topsquashers te begeleiden op weg naar de wereldtop.

Wil je Tommy actief meehelpen om squash groot te maken in Nederland? Heb je concrete ideeën om een bijdrage te leveren aan de squashsport? Of heb je simpelweg vragen of opmerkingen? Stuur dan een mailtje naar info@squashlife.nl.

Word nu abonnee van SquashLife MagazineSquashLife Magazine

SquashLife Magazine

SquashLife Magazine

SquashLife Magazine

In deze editie: Interview met Laurens Jan Anjema, Stellingen met Dick Dam, interview met Carlijn de Zwijger, reportage over Squashbond Nederland, diverse columns en het laatste nieuws.