Hoe speel je tegen je beste maatje

Hoe speel je tegen je beste maatje?

Geregeld komt het voor dat je tijdens een toernooi een wedstrijd moet spelen tegen je beste maatje waar je al het hele toernooi gezellig mee op trekt. Het is dan super moeilijk om op de baan nog een echte winnaarsmentaliteit te hebben. Dit begint echter al voor de wedstrijd. Voor een wedstrijd is het niet alleen belangrijk om een fysieke warming-up te doen om je lichaam goed voor te bereiden, een mentale voorbereiding is net zo belangrijk! Probeer je een beetje af te zonderen van de andere mensen (ook van je maatje) en je te focussen op de wedstrijd die je gaat spelen. Hierbij moet je jezelf een paar dingen afvragen:

Tegen wie ga je zo een wedstrijd spelen?
Heb je al eens eerder tegen hem of haar gespeeld?
Zo ja, waar is je tegenstander goed in en wat zijn de zwakkere plekken?
Wat word je game plan?

Hoe beter je voorbereid bent op de wedstrijd die je gaat spelen, hoe beter je waarschijnlijk zal spelen. Buiten de baan mag je beste maatjes zijn, maar op de baan hebben jullie allebei maar een doel en dat is winnen! Na afloop van de wedstrijd, wanneer je beiden weer een beetje bent bijgekomen, kan je weer prima vrienden zijn. Succes!

Margriet Huisman

cialis geweldige seks Kun je een zaadlozingviagra erectiepillen-bestellen.net check deze link hier nu zonder-recept-online.net

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?

Word nu abonnee van SquashLife MagazineSquashLife Magazine

SquashLife Magazine

SquashLife Magazine

SquashLife Magazine

In elke editie: (Inter)nationale topspelers, TMG-Jeugdtopper, de 11 stellingen met, achtergronden, columns en meer!