Laatste push tijdens je training
Laatste push tijdens je training

Ik raad het altijd aan om fit te blijven in het hele seizoen. Ook onder elke omstandigheden, we verliezen allemaal wel wat fitheid door het seizoen heen.
Sommige wedstrijden zijn kort, blessures kunnen je schema verpesten en je krijgt dan minder zin om te trainen. Wat de reden ook is het is nu de tijd om je fitheid een boost te geven. In de zomer kan je je voorbereiden voor het volgende seizoen.

Ik denk niet dat het slim is om het zelfde training patroon aan te houden wat je in het seizoen doet. Het afwisselen van sportten is altijd goed en het houd je plezier op pijl. Het is volgens mij beter om veel kleine trainingen te doen zodat je je rust ook nog kan pakken.
Wat ik je aanraad is om tijdens deze trainingen een fysieke opdracht toe te voegen. Dit kan bestaan uit ghosting, court sprints of een circuit. Dit kan na de training en bestaat dan uit een 4 a 5 minuten sessie dit is goed voor je mentalen focus en je blijft fit!

Ghosting- Ik raad je aan om per ghosting 10 shots te gebruiken of 20 seconden werken. Neem daarna een korte pauze en ga dan weer verder. Maak snelle bewegingen en ga vol uit, zorg dat je aan het einde kapot bent. 10 sets is een mooi aantal. Het kost je dan maar 3 minuten en 20 seconden werk!

Court sprints- Een makkelijke opdracht, op en neer rennen op de baan maar je word van deze ‘’simpele’’ opdracht wel fit. Ik raad je aan om 20 sprints te doen zo snel als je kan. Neem net zo veel rust als je nodig had voor deze sprints. Herhaal dit ongeveer 3 tot 5 keer.

Circuit- Een geweldige manier om je hartslag na te boosten als in een wedstrijd. Dit kan door verschillende oefeningen zoals burpees, push-ups, sit-ups, etc.

Ik gebruikte dit vroeger zelf altijd om mij fit te houden. Probeer het en kijk of het verschil maakt in jouw wedstrijd!

Peter Nicol

cialis geweldige seks Kun je een zaadlozingviagra erectiepillen-bestellen.net check deze link hier nu zonder-recept-online.net

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?

Word nu abonnee van SquashLife MagazineSquashLife Magazine

SquashLife Magazine

SquashLife Magazine

SquashLife Magazine

In elke editie: (Inter)nationale topspelers, TMG-Jeugdtopper, de 11 stellingen met, achtergronden, columns en meer!