LET PLEASE 12 LET PLEASE 12

Vanaf 1 januari 2014 worden de nieuwe squashregels van kracht. De officiele vertaling van de WSF regels zal hopelijk dan ook vertaald  zijn en deze worden daarna gepubiiceerd op zowel de WSF site als de SBN site. De regels zijn eenvoudiger uitgeschreven en wat het aantal woorden betreft  behoorlijk ingekort. Ook zijn er bijlagen, waarin bepaalde regels werden toegelicht, vervallen. Kort gezegd komen de veranderingen op het volgende neer:

-          De tin en lat worden niet meer apart beschreven, maar worden nu bij elkaar als tin aangegeven.
-          Als  bij de service een voetfout wordt gemaakt, wordt er niet meer voetfout gezegd maar fout.
-          Als je de bal bij de service uit serveert, en tijdens de service geeft de ontvanger aan niet klaar te zijn voor de service, wordt geen let gespeeld. De bal is uit.
-          Als je de bal uit of down slaat, maar voordat de bal down of uit gaat vraagt de tegenstander een let, dan wordt geen let gespeeld. De bal is uit of down.
-          Bij een blessure, mede veroorzaakt door de tegenstander, krijgt de geblesseerde speler 15 minuten hersteltijd (was een uur). De scheidsrechter mag daarna naar eigen goeddunken nogmaals 15 minuten hersteltijd toestaan. Als de geblesseerde speler daarna niet kan doorspelen, dan verliest hij de wedstrijd.
-          Bij een blessure, veroorzaakt door enkel de tegenstander en zonder opzet, wordt eenmalig 15 minuten hersteltijd toegestaan. Als de geblesseerde speler daarna niet kan doorspelen, wint hij de wedstrijd.

Jacques Wielandt

cialis geweldige seks Kun je een zaadlozingviagra erectiepillen-bestellen.net check deze link hier nu zonder-recept-online.net

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?

Word nu abonnee van SquashLife MagazineSquashLife Magazine

SquashLife Magazine

SquashLife Magazine

SquashLife Magazine

In elke editie: (Inter)nationale topspelers, TMG-Jeugdtopper, de 11 stellingen met, achtergronden, columns en meer!