Mentale focus in de vakantie
Mentale focus in de vakantie

Ik sprak altijd met me zelf af om wat rust te nemen in deze perioden, begrijpen dat ik niet altijd controle had over de tijd in de vakantie want alles kon anders lopen. Veel van deze tijd gebruikte ik om te rusten. Mijn lichaam moest herstellen van het eerste deel van het seizoen. De andere tijd gebruikte ik om korte harde trainingen te volgen.

Als het voelt als de eerste helft van het seizoen voel je je als een mislukking en als je zelfvertrouwen laag is gebruik deze periode dan op om je focus te zoeken en je bij elkaar te rapen voor de laatste helft van het seizoen. Maak een lijst met de problemen en bekijk deze problemen en maak een plan om ze te verbeteren. Dit zijn je doelen voor de laatste helft van het seizoen. Het voelt geweldig om een positieve verandering te hebben midden in het seizoen. Het maakt je mentaal sterk en geeft je veel zelfvertrouwen.

Uiteindelijk zal ik altijd aanbevelen om je basis van je spel te verbeteren wat soms een grote mental taak is om positief te blijven. Wees moedig en gebruik deze tijd om je negatieve punten te verbeteren en op een rijtje te zetten. Zorg dat je met een goed plan de laatste helft van het seizoen kan spelen.

Succes!

Peter Nicol

cialis geweldige seks Kun je een zaadlozingviagra erectiepillen-bestellen.net check deze link hier nu zonder-recept-online.net

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?

Word nu abonnee van SquashLife MagazineSquashLife Magazine

SquashLife Magazine

SquashLife Magazine

SquashLife Magazine

In elke editie: (Inter)nationale topspelers, TMG-Jeugdtopper, de 11 stellingen met, achtergronden, columns en meer!