Negatieve emoties

Negatieve emoties

Babette Hoogendoorn is de eerste Nederlandse squashster die een rol van betekenis speelde op het internationale toneel. Door haar mentale tips kan je jouw squashspel verbeteren. Eerder gaf Babette al tips over, ontspanning, focus, rituelen en wedstrijdvoorbereiding.

Bij het uiten van negatieve emoties is in veel gevallen sprake van verkeerd aangeleerd gedrag. Onderschat de kracht hiervan niet. Vooral voor jeugdige spelers is het belangrijk om van het schelden geen gewoonte te maken. Natuurlijk verwacht je resultaten als je heel hard traint, maar dat is geen vanzelfsprekendheid. Ook je tegenstanders werken elke dag hard. Het uiten van je frustraties helpt simpelweg niet en maakt je tegenstander vaak nog sterker ook. De relaxte en kalme houding die Roger Federer laat zien op de tennisbaan is hem ook niet aan komen waaien. Hij heeft hier heel hard aan moeten werken en werd in de jeugd zelfs eens gediskwalificeerd op Wimbledon wegens slecht gedrag. Natuurlijk horen emoties bij de sport, maar probeer negatieve emoties om te zetten in positieve energie in de vorm van een aanmoediging naar jezelf. Come on!

cialis geweldige seks Kun je een zaadlozingviagra erectiepillen-bestellen.net check deze link hier nu zonder-recept-online.net

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?

Word nu abonnee van SquashLife MagazineSquashLife Magazine

SquashLife Magazine

SquashLife Magazine

SquashLife Magazine

In elke editie: (Inter)nationale topspelers, TMG-Jeugdtopper, de 11 stellingen met, achtergronden, columns en meer!