Stappen maken- het is een proces

 

Ik denk dat het moeilijkste aan stappen maken is dat het veel tijd kost voordat je er iets van merkt in je spel. Ik denk dat een verandering in je techniek of beweging op de baan meteen te merken en te zien is tijdens een training maar om deze verandering ook in wedstrijden te krijgen kost veel tijd. Wat er in deze perioden ook vaak gebeurd is dat je slechtere wedstrijden speelt omdat je probeert je techniek en beweging aan te passen. Door dat je minder gaat spelen word je vaak negatief en krijg je minder motivatie. Hoe ga je hier mee om en kan je zorgen dat dit proces juist iets positiefs word in plaats van negatief?

Je moet zeker weten dat deze verandering goed voor je is. Denk aan wat je doel is en wat je wilt verbeteren in jou spel. Blijf positief denken en als je eenmaal voor de verandering hebt gekozen ga er dan ook de vollen 100% voor!.

Focus je op de verandering. Het is makkelijk om je te focussen op je hele spel. Zorg dat je op je verandering blijf hameren. Tijdens je verandering zal je ook andere aspecten tegen komen die je wilt veranderen maar negeer die. Die aspecten kan je altijd een andere keer veranderen.

Maak je niet te druk over resultaten. Op het moment dat je met een grote verandering bezig bent in je spel gaan je wedstrijden vaak minder goed. Blijf positief denken over het geen wat je wilt bereiken. Zie elke wedstrijd als een ‘’training wedstrijd’’. Wees blij met de verandering en het resultaat komt later!

Geniet van het proces. Ik ben iemand die geniet op en buiten de baan. Hierdoor ga ik sneller stappen maken. Het heeft geen nut om gestrest of geïrriteerd te zijn tijdens een verandering in je spel. Als je dit wel doet kom je in een negatieve spiraal en maak je geen stappen. Blijf altijd humor houden. Vooral als je een makkelijke bal in de tin slaat!

Iedereen heeft zijn eigen manier van leren. Toch denk ik dat mijn tips hierboven iedereen kunnen helpen met plezier houden in een perioden van verandering!

cialis geweldige seks Kun je een zaadlozingviagra erectiepillen-bestellen.net check deze link hier nu zonder-recept-online.net

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?

Word nu abonnee van SquashLife MagazineSquashLife Magazine

SquashLife Magazine

SquashLife Magazine

SquashLife Magazine

In elke editie: (Inter)nationale topspelers, TMG-Jeugdtopper, de 11 stellingen met, achtergronden, columns en meer!