SYNRGY of NIE

SYNRGY of “NIE”? What way do you train?

Wij hebben onlangs onze onderneming uitgebreid met een Fitness Centrum. Hier bieden we onze gasten, sporters functionele trainingen in small Group of PT aan. Iedere doelgroep werkt volgens een programma wat door ons wordt samengesteld aan de hand van een intake en test.

Life Fitness promoot net als wij functionele training voor het individu, maar ook in groepsverband. Het is fantastisch om te zien, bij sporters van welk niveau dan ook, hoe zij heel veel plezier beleven en hun motivatie om te bewegen alleen maar toeneemt.

Deze SYNRGY 360 workouts dienen niet alleen het fysieke doel, want er ontstaat werkelijk synergie op de sportvloer. Belangrijk is dat er verschillende niveaus per oefening worden aangeboden, en dat de uitvoering goed wordt bewaakt.

Er zijn in deze training van ongeveer 30 minuten veel overeenkomsten met Squash.
Alle conditionele componenten zoals kracht, snelheid, uithoudingsvermogen, coördinatie komen aan bod. Leuk om te doen en je wordt er met elkaar super fit van.

Tip; Vaak wordt de achterzijde van het bovenlijf vergeten te trainen.
Met  schouder en rugklachten tot gevolg. Zorg voor DEADlifts en pulls in je programma. Deze zijn vrij eenvoudig met Cattle bells, of op een TRX of verstelbare Pulley ( cable ) toe te passen.

Zo “opent “ je bovenlijf zich weer en ontstaat er weer SYNRGY in het bewegen en slaan.

Tot een volgende keer

Jan Willem Koopmans
Strength & Conditioning coach

 


cialis geweldige seks Kun je een zaadlozingviagra erectiepillen-bestellen.net check deze link hier nu zonder-recept-online.net

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?

Word nu abonnee van SquashLife MagazineSquashLife Magazine

SquashLife Magazine

SquashLife Magazine

SquashLife Magazine

In elke editie: (Inter)nationale topspelers, TMG-Jeugdtopper, de 11 stellingen met, achtergronden, columns en meer!