NK Dubbel
Nabeschouwing: NK dubbel

Vorig weekend was bij ‘MeerSquash het Nederlands kampioenschap dubbel. SquashLife blikt terug op dit geslaagde toernooi en op de voorbeschouwing.

Heren Subtop
In de heren SubTop had SquashLife voorspelt dat Peter Krul en John Schweertman de gelukkige winnaars zouden worden. Dit was niet het geval. Het jonge duo Dennis Krukkert en Henrico van der Vegt versloegen dit koppel in de kwart finale en wonnen uiteindelijk het toernooi. In de finale kwamen zij Gerhard van Ooijen en Menno Smit tegen. SquashLife voorspelde dat Nick van den Heuvel en Soufiane Seif El Islam de tegenstanders zouden worden maar van den Heuvel en Seif El Islam verloren in de halve finale en eindigde als derde.

Heren Top
In de heren top was de voorspelling dat Felix Barenholz en Rob Wiesenhahn in de finale zouden komen tegen de familie Fritsche. Dit was geen juiste voorspelling. Peter Fritsche is geblesseerd geraakt voor dat het toernooi begon en heeft niet mee kunnen doen. Barenholz en Wiesehahn verloren in de kwart finale. Nico Gerritsen en Donny van Hal eindigde als eerste. Dit duo stond in de finale tegen John Been en Frank van Riet. Johan Jongeneel en Manzor Sultan eindigde knap als derde.

Heren Elite
In de heren Elite was de finale goed voorspeld. Sander Kock en Bastiaan Meulenbelt wonnen in de finale van Jay Francis en Nico Piek. Tom Lucas en Nick Kuys wisten hun plaatsing niet waar te maken. Het als derde geplaatste koppel werd uiteindelijk 5e. Jason Moris en Roel Zwagerman eindigde op de 3e plaatst.

Dames SubTop
In de dames SubTop voorspelde SquashLife dat Lynn en Megan Tolner in de finale zouden komen tegen Daniek Krukkert en Daphne Timmer. De familie Tolner haalde de finale wel en eindigde als tweede. Krukkert en Timmer behaalde brons.

Dames Top
De dames top voorspelling was dat Astrid Brantjes en Lisette Eschweiler in de finale zouden staan tegen Vivian Dekkers en Rianne van Mourik. Brantjes en Eschweiler eindigde op een 6e plaats, Dekkers en van Mourik pakte het brons. Mijnie de Graaf en Jessica Stoker waren de gelukkige winaars. Dit duo won in de finale van Mirella van Halen en Gabri Jourdin.

Dames Elite
In de hoogste dames categorie voorspelde SquashLife dat Margriet Huisman en Ilona Lagerweij in de finale zouden staan tegen Orla Noom en Dagmar Vermeulen. De dames zaten met 3 andere koppels in een poule. Noom en Vermeulen eindigde op de eerste plaats, Huisman en Lagerweij als tweede en Lieke Boostma en Sharona Teeling eindigde knap als derde.

Mix SubTop
In de mix SubTop eindigde veel jeugd spelers op het podium. De voorspelling van SquashLife was dat de familie Krukkert in de finale zou staan tegen Jeroen Mulderij en Suzanne Peters. Dennis en Daniek Krukkert eindigde inderdaad in de finale. Het duo verloor daar van de Rotterdammers Soufiane Seif El Islam en de jonge Fleur Maas. Levi Overkleeft en Michelle Captein eindigde als derde.

Mix Top
In de mix Top is een koppel eerste geëindigd die zich moest kwalificeren. Marchel Bardis en Brenda Nieuwenhuis moesten zich kwalificeren voor het hoofdtoernooi. Dit duo eindigde knap in de finale. In deze finale troffen ze het als tweede geplaatste koppel Alex Kramer en Mirella van Halen. Op de derde plaatst eindigde Johan Jongeneel en Yvonne Kwant.

Mix Elite
De mix Elite was tijdens dit toernooi ook ingedeeld in een poule. Na de poule fase kwamen de 3 besten koppels in een winnaars poule. Aan het eind van de dag waren de als derde geplaatste Jason Morris en Orla Noom de gelukkig winaars. Tom Lucas en Margriet Huisman eindigde als tweede en Bastiaan Meulenbelt en Dagmar Vermeulen als derde.

cialis geweldige seks Kun je een zaadlozingviagra erectiepillen-bestellen.net check deze link hier nu zonder-recept-online.net

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?

Word nu abonnee van SquashLife MagazineSquashLife Magazine

SquashLife Magazine

SquashLife Magazine

SquashLife Magazine

In elke editie: (Inter)nationale topspelers, TMG-Jeugdtopper, de 11 stellingen met, achtergronden, columns en meer!