NL Jeugd <13, <17 en <23 NK Jeugd <13, <17 en <23

Dit weekend is het NK Jeugd <13, <17 en <23 jaar bij 'MeerSquash in Hoofddorp. 84 jeugdspelers doen een gooi naar de titel in hun leeftijdsklasse. Wie zijn de favorieten? SquashLife blikt vooruit.

<13 jaar
Bij de Jongens <13 zijn er maar liefst 25 inschrijvingen. Topfavoriet in de categorie is toch wel Sebastiaan Hofman, al mag hij Pieter de Loos, Sam Gerrits en Beau Jourdin niet onderschatten. Ook 'MeerSquashers Soufyan Azaaj en Joost Boerman zullen het voor eigen publiek goed willen doen.
SquashLife voorspelling: Sebastiaan Hofman.

Bij de Meisjes <13 voert Fleur Roukens het 7-tallige deelnemersveld aan. Het zusje van Thijs Roukens ondervind de tegenstand van Feline Posdijk, Elfi Markus, Lianka Radzyminsky, Katinka Duyvis en de gezusters Isaack.
SquashLife voorspelling: Feline Posdijk.

 <17 jaar
Ook de Jongens <17 categorie is een drukke categorie. Aanvankelijk waren Thijs Roukens en Frank Goossens de twee grote favorieten, maar nu Peter Fritsche zich op het laatste moment ook heeft ingeschreven kan hij wel eens verrassen. Ook Dennis Krukkert, Tom Schreurs en Henrico van der Vegt zouden wel eens op het podium kunnen belanden.
SquashLife voorspelling: Frank Goossens.

In de meisjes <17 categorie zijn er iets minder inschrijvingen dan bij de jongens. 10 meisjes gaan de strijd met elkaar aan voor de titel, waarbij Fleur Maas als eerste is geplaatst. De speelster van Victoria Squash Rotterdam is al Nederlands kampioen onder 15 en gaat het nu ook een niveautje hoger proberen. De concurrentie komt voornamelijk van haar clubgenote Juliete Permentier, Gabi Fritsche en Daniek Krukkert.
SquashLife voorspelling: Juliette Permentier.

<23 jaar
Ook in beide <23 categorieën zijn er 10 inschrijvingen. Bij de jongens is Marc ter Sluis de te kloppen man. De kopman van Squash Fryslan / Flevoparq speelt al enige tijd PSA en werd op het afgelopen NK nog knap vijfde. Hij zal onder andere moeten afrekenen met teamgenoot Nick Kuys, Guido Ploem en Bart Horstman. Ook Heren B kampioen Johan Jongeneel en 'MeerSquasher Niels van Leeuwen zijn gevaarlijke spelers.
SquashLife voorspelling: Marc ter Sluis.

Bij de meisjes is de zus van Marc, Tessa ter Sluis, de grote favoriete. De nummer drie van het afgelopen NK lijkt een maat te groot voor de concurrentie, maar wellicht dat Nikki van der Heijden en Sanne Veldkamp op een goede dag voor een stunt kunnen zorgen. Ook Suzanne Peters, Brenda Nieuwenhuis, Joy Half en Evianne van Leeuwen hebben medaillekansen.
SquashLife voorspelling: Tessa ter Sluis.

cialis geweldige seks Kun je een zaadlozingviagra erectiepillen-bestellen.net check deze link hier nu zonder-recept-online.net

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?

Word nu abonnee van SquashLife MagazineSquashLife Magazine

SquashLife Magazine

SquashLife Magazine

SquashLife Magazine

In elke editie: (Inter)nationale topspelers, TMG-Jeugdtopper, de 11 stellingen met, achtergronden, columns en meer!