Prognose: Nederlandse top

Het seizoen in Nederland start deze maand met de competitie. Dit betekent voor veel spelers de start van een nieuw seizoen. Voor de top spelers in Nederland is het seizoen al een periode gestart en zal het een lang seizoen worden. SquashLife bekijkt het jaar van de top spelers.

Laurens Jan Anjema:
De 31 jarige Jaurens Jan Anjema staat op dit moment nog 15e op de wereld ranglijst. De 9-voudige Nederlands kampioen staat al jaren eenzaam aan de top en dit zal nog wel een aantal jaar zo blijven.
Anjema heeft bij elke grote PSA toernooi een zware loting. Hij loot  vaak een sterke speler zoals Ramy Ashour of Nick Matthew. Het is lastig voor Anjema om van zulke spelers te winnen en zolang je niet wint pak je weinig punten. De verwachting is dat Anjema rond de top 20 zal blijven zwerven en misschien zelfs kan stijgen.

Piëdro Schweertman:
Schweertman is deze maand al 87 plaatsen gestegen en staat 96ste op de wereld ranglijst. Door de goede resultaten zal de 30 jarige Hoofddorper dit seizoen nog meer gaan stijgen. De verwachting is dat hij aan het eind van het seizoen rond plek 75 komt te staan.

Sebastiaan Weenink:
Weenink speelde dit weekend niet mee tijdens de Rotterdam Open, hij gaf op zijn website aan dat hij een enkel blessure heeft. Dit betekent niet dat Weenink niet actief zal zijn op de PSA Tour. Weenink staat op dit moment op plaats 95 en zal aan het einde van het seizoen net als Schweertman rond plek 75 komen.

Bart Ravelli:
Bart Ravelli heeft dit jaar een minder goed seizoen gehad. De eredivisie speler voor ‘MeerSquash staat op dit moment op plek 240 en heeft niet best gepresteerd op het Nederlands kampioenschap. Na een mindere periode lijkt de motivatie van Ravelli weer terug te zijn en zal hij komend seizoen weer een stijgende lijn inzetten.

Marc ter Sluis:
De 21 jarige Brabander heeft een redelijk seizoen gedraaid en is begonnen aan zijn PSA avontuur. Op dit moment staat ter Sluis op plaats 263. Door meer toernooien te spelen zal ter Sluis snel stappen gaan maken op de ranglijst en misschien kan hij wel in de top 200 komen.

Roshan Bharos:
De jongste PSA speler van het land is Roshan Bharos, hij is op dit moment woonachtig in Bristol (Engeland) en volgt daar ook zin studie. Bharos is flink aan het trainen met Hadrian Stiff (trainer van de broertjes Elshorbagy). Door alle ervaring die Bharos op dit moment krijgt in Engeland zal hij het komende jaar flink gaan stijgen op de PSA wereld ranking.

Natalie Grinham:
Natalie Grinham is nog steeds de hoogste speelster op de wereldranglijst. Grinham stond in december 2013 nog op een 10e plaats. Na haar eerste zwangerschap van haar zoontje Kieren Berden heeft Grinham nooit meer in de top 5 van de wereld gespeeld. Deze maand staat ze op plaats 29 en is ze op 31 juli bevallen van haar tweede zoontje Ryan Berden.

Milou van der Heijden:
Van der Heijden heeft een goed seizoen gedraaid. Ondanks het goede seizoen staat ze op de 51ste plaats. Van der Heijden stond in oktober 2013 op plaats 53 en zweeft dus al maanden rond de top 50. De verwachting is dat van der Heiden dit seizoen eindelijk de drempel over gaat en in de top 50 komt te staan.

Tessa ter Sluis:
Tessa ter Sluis heeft dit jaar haar eerste WSA toernooien gespeeld en is nog nieuw op de ranglijst. De 19 jarige speelster staat op dit moment op plaats 204. Doordat ter Sluis nog nieuws is op de ranglijst zal ze dit seizoen flink wat sprongen kunnen maken.

cialis geweldige seks Kun je een zaadlozingviagra erectiepillen-bestellen.net check deze link hier nu zonder-recept-online.net

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?

Word nu abonnee van SquashLife MagazineSquashLife Magazine

SquashLife Magazine

SquashLife Magazine

SquashLife Magazine

In elke editie: (Inter)nationale topspelers, TMG-Jeugdtopper, de 11 stellingen met, achtergronden, columns en meer!