Voorbeschouwing EK individueel

Voorbeschouwing: EK individueel

Van woensdag 4 juni tot zaterdag 7 juni is het Europees kampioenschap individueel in Valenciennes (Frankrijk). De enige twee Nederlanders die tijdens dit toernooi mee doen zijn Laurens Jan Anjema en de jonge Marc ter Sluis. Opvallend is dat er tijdens dit toernooi geen enkele Engelse speler mee doet. Ook het grootste gedeelte van het Nederlands team ontbreekt, wat toch verassend is aangezien er vorig jaar nog acht Nederlanders meededen.

Mannen
SquashLife voorspelt dat Laurens Jan Anjema als vierde eindigt. De nummer 1 van Nederland komt in de halve finale door zijn tweede ronde eenvoudig met 3-0 te winnen en in de kwartfinale rekent hij met 3-1 af met Olli Tuominen. In de halve finale moet Anjema buigen voor de nummer 1 van de wereld Gregory Gaultier. SquashLife voorspelt dat Anjema op de vierde plaats eindigt. Voor plek 3/4 speelt Anjema tegen Mathieu Castagnet, waarin de Fransman net aan het langste eind trekt.

In de finale treffen Gaultier en Simon Rösner elkaar. Rösner komt in de finale door nipt te winnen van Mathieu Castagnet, maar zal vermoedelijke niet opgewassen zijn tegen de nummer 1 van de wereld.

Dames
Bij de dames is Camile Serme de grote favoriet. Serme, die vorig jaar ook het Europees kampioenschap won in Hertentals (België), is tijdens dit toernooi ook weer de grootste favoriet. SquashLife voorspelt dat Serme het toernooi eenvoudig wint en zelfs geen game afgeeft in het hele toernooi. In de finale komt ze Line Hansen tegen. Hansen, die woonachtig is in Den Haag, treft in de halve finale Coline Aumard en wint met 3-1.

Voor plek 3/4 spelen Coline Aumard en Lucie Fialova elkaar tegen. SquashLife voorspelt dat Coline Aumard met het brons er van door gaat. Ze wint haar laatste wedstrijd dan ook met 3-1.

cialis geweldige seks Kun je een zaadlozingviagra erectiepillen-bestellen.net check deze link hier nu zonder-recept-online.net

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?

Word nu abonnee van SquashLife MagazineSquashLife Magazine

SquashLife Magazine

SquashLife Magazine

SquashLife Magazine

In elke editie: (Inter)nationale topspelers, TMG-Jeugdtopper, de 11 stellingen met, achtergronden, columns en meer!