El Gouna Squash Open Voorbeschouwing: El Gouna Squash Open 2015

Aanstaande donderdag begint het prestigieuze El Gouna Squash Open toernooi in Egypte. Met de gehele wereldtop op de spelerslijst staat dit garant voor vuurwerk. SquashLife blikt vooruit.

Tijdens de El Gouna Squash Open voert nummer één van de wereld Mohammed Elshorbagy (PSA-1) de plaatsinglijst aan. Nummer twee op de plaatsingslijst is de Fransman Gregory Gaultier voor de als derde geplaatste Nick Matthew, die een serieuze kandidaat zal zijn voor de titel. De Engelsman verkeerd in een bloedvorm dit jaar en heeft afgelopen weekend de Canary Wharf Squash Classics in Londen gewonnen.

Titelverdediger Ramy Ashour is als vierde geplaatst en zal het in de eerste ronde moeten opnemen tegen landgenoot Marwan Elshorbagy. Voor diens oudere broer Mohammed Elshorbagy staat mogelijk een pittige tweede ronde te wachten. Hij zal dan waarschijnlijk moeten afrekenen met Simon Rösner die het afgelopen weekend de finale haalde van de Canary Wharf Squash Classics. Al met al beloofd dit zoals elk jaar een prachtig toernooi te worden.

De Egyptenaren hopen natuurlijk dat één van de negen landgenoten de titel in Egypte houdt. Helaas voor de Nederlandse kijker is er geen Nederlandse inbreng, omdat Laurens Jan Anjema (PSA-29) kiest voor de Open de Paris, dat morgen begint. Wilt u zelf het toernooi op de voet volgen, klik dan hier.

cialis geweldige seks Kun je een zaadlozingviagra erectiepillen-bestellen.net check deze link hier nu zonder-recept-online.net

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?

Word nu abonnee van SquashLife MagazineSquashLife Magazine

SquashLife Magazine

SquashLife Magazine

SquashLife Magazine

In elke editie: (Inter)nationale topspelers, TMG-Jeugdtopper, de 11 stellingen met, achtergronden, columns en meer!