Voorbeschouwing NetSuite Open

Vrijdag 26 september gaat de 2014 NetSuite Open van start het kwalificatie toernooi begint op 24 september. De nummer 1 van de wereld, Gregory Gaultier is tijdens dit toernooi als eerste geplaatst.

Het grote toernooi in San Francisco is dit jaar zoals gewoonlijk goed bezet. Verschillende toppers van de wereld zijn dit jaar aanwezig in Amerika. Onder aan het schema staat de 35 jarige Amr Shabana (PSA-5) als tweede geplaatst. Als Shabana de finale wilt halen moet hij eerst langs de als derde geplaatste Peter Barker (PSA-8), of dit gaat lukken is afwachten voor de 4-voudig wereldkampioen.

Voor Gaultier zal de route naar de finale makelijker zijn, de Fransman die op dit moment erg fit overkomt zal volgens de plaatsing de Colombiaan Miguel Angel Rodriquez (PSA-13) tegen komen in de halve finale.

Laurens Jan Anjema (PSA-15) is ook in Amerika, de 31-jarige speler uit Den Haag treft in zijn eerste ronde een qualifier. Als de speler van NLCom ICT Solutions/Maastricht zijn wedstrijd weet te winnen treft hij in de tweede ronde de snelle Rodriquez. De nummer 1 van Nederland zal flink aan de bak moeten wil hij deze wedstrijd winnen, als dit lukt treft hij waarschijnlijk in de finale Gaultier.

Op 24 september starten de eerste kwalificatie wedstrijden. 16 spelers spelen voor een plekje in de hoofdronde. Om een plek in de hoofdronde te winnen moeten deze spelers 2 wedstrijden winnen. De beste 4 spelers gaan door naar het hoofdtoernooi. In het kwalificatie toernooi spelen bijvoorbeeld Olli Tuominen (PSA-29), Alan Clyne (PSA-39), Henrik Mustonen (PSA-36) en Cesar Salazar (PSA-51).

Voor meer informatie over de 2014 NetSuite Open klik hier.

cialis geweldige seks Kun je een zaadlozingviagra erectiepillen-bestellen.net check deze link hier nu zonder-recept-online.net

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?

Word nu abonnee van SquashLife MagazineSquashLife Magazine

SquashLife Magazine

SquashLife Magazine

SquashLife Magazine

In elke editie: (Inter)nationale topspelers, TMG-Jeugdtopper, de 11 stellingen met, achtergronden, columns en meer!