Voorbeschouwing: NK Dubbel 2015

Dit weekend begint het Nederlands kampioenschap dubbel bij Squash Utrecht. Met in totaal 148 koppels verdeeld over 8 categorieën belooft het een druk en mooi weekend te worden.

Bij de Heren SubTop staan Marco van den Berg en Dimitri Motz als eerste geplaatst. SquashLife voorspelt dat hun in de finale spelen tegen Richard Bouwmeester en Arie Haasnoot die als tweede geplaatst staan.

Bij de Heren Top kan het alle kanten opgaan. De loting geeft aan dat Michiel Heron en Rob Kruip in de finale komen te staan tegen Bas Kamphuys en Michel Koster. Echter denkt SquashLife dat Donny van Hal en Nico Gerritsen de finale gaan halen aangezien zij zich vorig jaar mochten kronen tot kampioenen.

Bij de Heren Elite zijn de grote favorieten Bart Ravelli en Frank Hartkoren. Zij zullen in de finale tegen Nick Kuys en Tom Lucas komen. De nummers twee geplaatst Marciano dos Ramos en Rob Janssens zullen volgens SquashLife niet gaan spelen om de prijzen.

In de Dames SubTop is het lastig te zeggen wie er met de titel vandoor gaat. Maar Squashlife denkt dat Megan Tolner en Daphne Timmer de kwalificatie winnen en dan door stomen naar de finale die dan gespeeld gaat worden tegen Angela van der Geest en Nicole Overdevest.

Dit jaar is de Dames Top samengevoegd met de Dames Elite. In de categorie zal waarschijnlijk Nikki van der Heijden en Ilona Lagerweij de titel pakken. Het word nog moeilijk gemaakt door Karin Geertsma en Sharona Teeling die als tweede geplaatst staan.

In de grootste categorie Mix SubTop word het spannend. Er zijn meerdere teams die kunnen winnen, maar SquashLife denkt dat de top 4 wordt gevormd door: Ite Teune en Peggy Stevens, Donny van Hal en Megan Tolner, Marco van den Berg en Angela van der Geest, Wendy Gunther en Dennis Lokhorst.

Bij de Mix Top zijn de grote favorieten Alex Kramer en Mirella Leurs- van Halen. Zij zullen de finale spelen tegen Karin Thiel en Jan van Egmond die als tweede geplaatst staan.

In de hoogste categorie bij de Mix, de Mix Elite, denkt SquashLife dat Urbano Farro en Joyce Farro-Crouse de titel pakken. Het zal hun lastig worden gemaakt door Tom Lucas en Ilona Lagerweij. Voor de plekken 3 en 4 kan het alle kanten opgaan.

cialis geweldige seks Kun je een zaadlozingviagra erectiepillen-bestellen.net check deze link hier nu zonder-recept-online.net

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?

Word nu abonnee van SquashLife MagazineSquashLife Magazine

SquashLife Magazine

SquashLife Magazine

SquashLife Magazine

In elke editie: (Inter)nationale topspelers, TMG-Jeugdtopper, de 11 stellingen met, achtergronden, columns en meer!