Voorbeschouwing NK dubbel

Voorbeschouwing NK dubbel

Dit weekend begint het Nederlands kampioenschap dubbel bij ‘MeerSquash. Met in totaal 112 koppels verdeeld over 9 categorieën is het een druk weekend. Dit Nederlands kampioenschap is in elke categorie sterk bezet.

In de Heren SubTop zijn er 12 inschrijvingen. In deze goed bezette categorie staan veel leuke wedstrijden op het programma. SquashLife voorspelt dat Peter Krul en John Schweertman in de finale komen tegen het jonge duo Nick van den Heuvel en Soufian Seif El Islam. In deze heren categorie doet ook bondscheidsrechter Jacques Wielandt mee!

In de Heren Top zijn er verschillende duo’s om in de gaten te houden. SquashLife voorspelt dat Felix Barenholz en Rob Wiesehahn in de finale komen tegen de familie Fritsche. Koppels om ook in de gaten te houden zijn Johan Jongeneel/Manzoor Sultan en Jochem van den Berg/Anthon Jager.

In de sterkste heren categorie, Heren Elite, doen 8 koppels mee. SquashLife voorspelt dat Sander Kock en Bastiaan Meulenbelt in de finale komen tegen Jay Francis en Nico Piek. Meulenbelt speelde vorige jaar nog met Frank Hartkoren, met wie hij de titel pakte, maar die is op reis en kan daardoor niet deelnemen aan het NK. Voor de derde plaats spelen Nick Kuys en Tom Lucas tegen Jason Morris en Roel Zwagerman.

Bij de Dames SubTop zijn 12 inschrijvingen met een aantal goede jeugdspeelsters. SquashLife denkt dat Daniek Krukkert & Daphne Timmer de grote favoriet worden en in de finalen spelen tegen Lynn en Megan Tolner.

In de Dames Top zijn Astrid Brantjes en Lisette Eschweiler de grote favoriet en spelen in de finale volgens SquashLife tegen Vivian Dekkers en Rianne van Mourik. De sterkste dames categorie heeft ook 6 koppels. In de Dames Elite zijn Margriet Huisman en Ilona Lagerweij de grote favoriet. De dames spelen in de finale volgens SquashLife tegen Orla Noom en Dagmar Vermeulen.

In de MixSub Top zijn de meeste inschrijvingen, namelijk 25. SquashLife voorspelt dat het een jeugdige finale wordt. Jeroen Mulderij en Suzanne Peters treffen de familie Krukkert.
Een koppel om ook in de gaten te houden is Dennis en Daphne Timmer.

De Mix Top is dit jaar ook goed bezet. Met 18 inschrijvingen belooft dit ook spannend te worden.
SquashLife voorspelt dat Rob Wiesehahn en Mijnie de Graaf in de finale komen tegen Ronald Kooistra en Astrid Brantjes. Buiten deze twee duo’s kunnen ook Roel Zwagerman/Joy Half en Elmer Hogervorst/Lisette Eschweiler ver in het toernooi komen.

In de hoogste mix categorie zijn 8 inschrijvingen. Volgens SquashLife gaat de winst dit jaar naar Tom Lucas en Magriet Huisman. Dit duo komt in de finale Jason Morris en Orla Noom tegen. Bastiaan Meulenbelt en Dagmar Vermeulen is ook een koppel om in de gaten te houden.

cialis geweldige seks Kun je een zaadlozingviagra erectiepillen-bestellen.net check deze link hier nu zonder-recept-online.net

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?

Word nu abonnee van SquashLife MagazineSquashLife Magazine

SquashLife Magazine

SquashLife Magazine

SquashLife Magazine

In elke editie: (Inter)nationale topspelers, TMG-Jeugdtopper, de 11 stellingen met, achtergronden, columns en meer!