Voorbeschouwing US Open 2014

Op zaterdag 11 oktober start de US Open Squash, het kwalificatie toernooi zal starten op 9 oktober.
Gregory Gaultier (PSA-1) staat tijdens dit toernooi als eerste geplaatst, bij de dames is dit natuurlijk Nicol David (WSA-1).

Het toernooi in Philadelphia is net zoals de afgelopen jaren weer sterk bezet, bijna elke wereld topper is dit jaar aanwezig in Amerika. Gaultier zal bij de heren boven aan het schema staan, de nummer 1 van de wereld zal volgens de plaatsing in de halve finale Mohamed ElShorbagy (PSA-2) tegen komen. De winnaar van deze wedstrijd zal volgende maand nummer 1 van de wereld worden.
Onderaan het schema staat Nick Matthew (PSA-3) die een lange tijd afwezig is geweest door een blessure en de geboorte van zijn dochter. Als alles via de plaatsing loopt treft Matthew de Egyptenaar Amr Shabana (PSA-5). Laurens Jan Anjema heeft zich officieel uitgeschreven voor de US Open 2014, de Nederlands kampioen kampt nog steeds met een voetblessure.

Bij de dames staat Nicol David (WSA-1) als eerste geplaatst, de Maleisische treft waarschijnlijk in de halve finale de Egyptische Raneem El Weleily (WSA-3). Laura Massaro (WSA-2) staat onderaan het schema als tweede geplaatst. De Engelse speler moet volgens de plaatsing afrekenen met Camille Serme (WSA-6) die als vierde staat geplaatst. Milou van der Heijden (WSA-49) is ook aanwezig in Amerika, de Nederlands kampioen speelt morgen haar kwalificatie wedstrijd tegen Salma Hany Ibrahim (WSA-31). Als van der Heijden deze wedstrijd weet te winnen heeft ze een plekje in het hoofdtoernooi.

Voor meer informatie over de US Open klik hier

cialis geweldige seks Kun je een zaadlozingviagra erectiepillen-bestellen.net check deze link hier nu zonder-recept-online.net

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?

Word nu abonnee van SquashLife MagazineSquashLife Magazine

SquashLife Magazine

SquashLife Magazine

SquashLife Magazine

In elke editie: (Inter)nationale topspelers, TMG-Jeugdtopper, de 11 stellingen met, achtergronden, columns en meer!