Voorbeschouwing: WK dames

Voorbeschouwing: WK dames (teams)

Volgende week maandag begint het WK voor dames in teamverband in Canada. In Niagara Falls zal er gestreden worden voor het goud. SquashLife blikt vooruit.

Poule A bestaat uit het eerste geplaatste Egypte, Ierland (8), Nieuw-Zeeland (8), Colombia (13/16) en China (17/20). Egypte zal aantreden met onder andere Raneem El Welily (PSA-3) en Nour El Sherbini (PSA-4). Naast deze twee toppers zijn ook Nour El Tayeb (PSA-8) en Omneya Abdel Kway (PSA-11) van de partij. Dit Egyptische team is nu al benoemd tot het beste WK team ooit en is daarom ook de absolute titelkandidaat.

Uitdager Engeland is als tweede geplaatst en zal onder aanvoering van Laura Massaro (PSA-2) een gooi doen naar de titel. De poule met geen problemen opleveren voor de Engelse dames. Australie (7), Wales (10), Duitsland (13/16) en Spanje (17/20) zijn normaal niet sterk genoeg om de Engelse pijn te doen.

In poule C is Malëisie het sterkste land. Nicol David zal al haar partijen wel winnen, maar in de breedte zullen ze te kort komen tegen Egypte en Engeland. De andere landen in deze poule zijn Amerika (6), Canada (11), Mexico (13/16) en Guatemala (17/20).

De laatste poule is misschien wel de meest interessante. Hong Kong (4) en Frankrijk (5) zullen beide eerste in de poule willen worden om zo de andere toplanden te ontlopen. Zuid-Afrika (12), India (13/16) en Oostenrijk (17/20) zullen strijden om plek 3.

Meer informatie over het WK dames voor teams is te vinden op www.wsfworldteams.com.

cialis geweldige seks Kun je een zaadlozingviagra erectiepillen-bestellen.net check deze link hier nu zonder-recept-online.net

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?

Word nu abonnee van SquashLife MagazineSquashLife Magazine

SquashLife Magazine

SquashLife Magazine

SquashLife Magazine

In elke editie: (Inter)nationale topspelers, TMG-Jeugdtopper, de 11 stellingen met, achtergronden, columns en meer!