WK vrouwen

WK vrouwen

Vrijdag gaat het WK voor vrouwen van start in Cairo (Egypte). De Nederlandse inbreng komt van Milou van der Heijden. SquashLife blikt vooruit. 

Het zal niemand verbazen dat Nicol David (WSA-1) de absolute topfavoriete is op dit WK. Vorige week versloeg de koningin van het damessquash nog haar grootste uitdaagster, Laura Massaro (WSA-2), met 3-0. Ook tijdens dit WK komt het gevaar van de Wereldkampioene van 2013. Ook Raneem El Welily (WSA-3) en Nour El Sherbini (WSA-4) wonnen in het verleden al eens van David. Voor alle vier de vrouwen is de loting in de eerste rondes prima.

Achter de 'grote vier' zouden Alison Waters (WSA-5) en Camille Serme (WSA-6) de halve finale moeten kunnen halen. Helaas voor beide speelsters loten ze Nicol David of Laura Massaro in de kwartfinale. Low Wee Wern (PSA-7) loot El Sherbini, Nour El Tayeb (WSA-8) El Welily.

Dit jaar spelen er zowel 7 Egyptische vrouwen als 7 Engelse dames in de hoofdronde mee. Dit aantal kan nog lopen door de qualifiers. In de kwalificatie zal ook 'onze' Milou spelen. Hopelijk komt ze deze door en loot ze enigzins gunstig, bijvoorbeeld tegen Emme Beddoes (WSA-18).

De grote afwezige op dit WK zijn Joelle King (blessure), Amanda Sohby en Natalie Grinham (net terug van haar zwangerschap). In principe zou Habiba Mohammed in staat zijn geweest om a la Fares Dessouki te stunten, maar zij treft El Welily in de eerste ronde.

Het WK begint aanstaande vrijdag met de kwalificatie. Maandag starten de eerste ronde partijen.

cialis geweldige seks Kun je een zaadlozingviagra erectiepillen-bestellen.net check deze link hier nu zonder-recept-online.net

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?

Word nu abonnee van SquashLife MagazineSquashLife Magazine

SquashLife Magazine

SquashLife Magazine

SquashLife Magazine

In elke editie: (Inter)nationale topspelers, TMG-Jeugdtopper, de 11 stellingen met, achtergronden, columns en meer!